Overnachten tijdens concert Okapi bij Rood Noot

Vrijdag 14 t/m zaterdag 15 oktober en vrijdag 21 t/m zaterdag 22 oktober is Okapi te gast bij Rood Noot. Een bijzonder orkest waarbij het optreden de hele nacht doorgaat tot in de vroege uurtjes de volgende dag. 

Okapi is een groep bestaande uit 11 mensen die spelen met een samenstelling van oude, obscure en hedendaagse instumenten. Een mix van platenspelers, sirenes, doedelzak, papier, gitaar, trommels en stemmen zorgen voor een bijzondere muzikale ervaring die duurt van vrijdagavond 19:00 tot zaterdagmiddag 13:00. Het is dus verstandig om je matje en slaapzak mee te nemen naar dit sprookjesachtige orkest.
okapi
Je betaald 25 euro voor deze avond inclusief de overnachting en een ontbijt. Voor reserveren of informatie mail je naar RoodNoot onder vermelding van OKAPI. Studenten betalen 17,50 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].