Vanavond in Leidsche Rijn Centrum de grootste disco van het land

Vanavond om 20.00 uur precies komt Leidsche Rijn Centrum tot leven en verandert de bouwplaats van Leidsche Rijn Centrum voor even tot een uniek en groots kunstwerk. Het komt tot leven op een speciale choreografie van licht en muziek, geïnspireerd op de huidige bouwactiviteiten.

Disco
In de hijskranen van Leidsche Rijn Centrum zullen grote spiegelende sculpturen en een discobal van maar liefst 6 meter doorsnede op 30 meter hoogte boven de bouwput komen te hangen. Dit stilleven symboliseert de feestelijkheid en viert Nederlands grootste bouwput in Utrecht. Het belooft de grootste disco van het land te worden!

impressie_schaalkabaal-in_leidsche_rijn_centrum

Schaalkabaal
Dit project met de titel ‘Schaalkabaal’ is verkozen tot één van de winnaars van de gemeentelijke prijsvraag ‘Je eigen festijn op het Berlijnplein’. Het kunstproject is tot stand gekomen door ontwerpbureau ‘Studio Bureau’ wat dit samen met Leidsche Rijn Centrumplan BV weten heeft weten te realiseren.

Bouwprojecten worden vaak als hinderlijk beschouwd, tegelijkertijd zorgt het voor bijzondere en imposante stadsaanzichten. Schaalkabaal toont de vergankelijkheid van een bouwput en is een viering voor het nieuwe stadscentrum in Utrecht.

Sisco schaalkabaal in Leidsche Rijn Centrum

Informatie
Datum: vrijdag 14 oktober
Aanvang: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Locatie: Berlijnplein
Kosten: gratis toegang

Alles weten over Leidsche Rijn Centrum? Lees hier alle eerdere berichten

29 gedachten over “Vanavond in Leidsche Rijn Centrum de grootste disco van het land”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.