Video van Schaalkabaal in Leidsche Rijn Centrum

Vrijdagavond 14 oktober veranderde de bouwplaats van Leidsche Rijn Centrum voor even in een uniek en groots kunstwerk: Schaalkabaal. Hoog boven het nieuwe stadscentrum hingen een gigantische discobal en grote sculpturen. Op een speciale choreografie van licht en muziek kwamen ze in beweging.

Op het Berlijnplein was voor de bezoekers een sfeervolle ontvangst gezorgd met vuurkorffietsen, tractorpiano en cateringwagen met onder meer warme chocolademelk, marshmallows, gl├╝hwein en gepofte kastanjes

Schaalkabaal was het startsein voor de verkoop van de eerste appartementen en stond voor de glimmende trots van gemeente Utrecht, a.s.r. vastgoed projecten en Vesteda op Leidsche Rijn Centrum. Wethouder Kees Geldof deed de aftrap voor het spektakel.

Bekijk hieronder de video:

Bekijk hier al onze eerdere video’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].