Jaarlijkse Bazar en kinderkleding- en speelgoedbeurs in Harmelen

18 oktober 2016 11:25  Redactie  Reageer

De N.H kerk in Harmelen organiseert vanaf vrijdag 21 oktober de jaarlijkse Bazar in het Trefpunt in Harmelen. Hiermee wordt geld ingezameld voor de restauratie van de buitenzijde van de kerk. Allerlei goederen kunnen gebracht worden op donderdag 19 oktober in ’t Trefpunt.

Vrijdagmiddag start de Bazar om 12:00 met de verkoop van tweedehands spullen, boeken, bloemen, planten en handwerk. Daarnaast zal ook zowel vrijdag al zaterdag verkoop zijn van nieuwe woondecoratie. Op vrijdag en zaterdag is er ook de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs. De kledingverkoop is vanaf maat 50 t/m maat 170. Er wordt allerlei speelgoed verkocht van spelletjes, poppen en puzzels tot aan groot (buiten) speelgoed. Je kunt er ook kinderwagens, maxicosi’s en babybadjes vinden.

Naast verkoop van goederen is er genoeg vertier met op vrijdagmiddag spelletjes voor de kinderen en s’avonds voor de ouderen vermaak in de schiettent. Ook is er dan een Rad van Avontuur en een sjoelbak waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Aan de bar kun je een kopje koffie, thee of fris drinken met een stuk taart of cake er bij. De Bazar is tot 21:00 geopend.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website