Meisje aangerand op het Lint

Een speelster bij voetbalvereniging Desto is op woensdag 19 oktober aan het begin van de avond lastig gevallen op het Lint ter hoogte van het steile fietspad bij de brugovergang van het Lint naar Desto. Het meisje werd achtervolgd door een man die haar in haar billen te kneep. Doordat het meisje hard begon te roepen is haar achtervolger snel weggefietst. De vereniging en vooral het meisje is behoorlijk geschrokken.

Om herhaling te voorkomen adviseert de vereniging haar leden altijd in een groepje te fietsen en zo snel mogelijk contact op te nemen met het alarmnummer 112 indien een dergelijk situatie zich voordoet.


Advertentie:

De politie is op zoek naar getuigen. Weet u meer over dit voorval bel dan met 0900-8844.

40 reacties op “Meisje aangerand op het Lint”

  1. Berrie de Kruif had jij hier onlangs niet voor gewaarschuwd? Super vervelend voor de betrokkene! Misschien een idee om Handhaving en Toezicht wat vaker tegen laten surveilleren op bepaalde tijden!

    1. Klopt Ad Ad Verdonk Jr.. Was met iemand van de stichting van het Maximapark ivm verlichting (die ontbreekt). Als het kalf verdronken is…… Deze put zal niet eens gedempt worden, vrees ik.

  2. Als iedereen ervoor kiest om met de auto te gaan worden de jongeren minder zelfstandig en afhankelijk. Bovendien is de sociale controle en veiligheid er juist bij gebaat als er veel meer mensen op straat zijn. Als iedereen in zijn auto zit dan ben je afgesloten van je omgeving en heb je dus niet door als iemand hulp nodig hebt. Laten we elkaar niet bang maken. Laat de meiden in groepen fietsen en laten we zelf ook veel op straat zijn om de buurt in de avond ook veilig te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.