Ontdek per fiets de culinaire kwaliteiten van Utrecht Nieuw West

Ook zo genoten van de beregezellig Vinex Kroegenfietstocht ? Dan moet je zaterdagavond 26 november zeker meedoen met de allereerste Velovinex’ Wijn & Spijs Fietstocht door Utrecht Nieuw West.
Een echte aanrader voor de culinaire bewoner!

Van restaurants, eettentjes en kroegen tot een heuse bierbrouwerij; in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern is een rijk arsenaal aan horeca te vinden.
En VeloVinex wil graag dat jij deze leert kennen Samen met vier lokale restaurants en MerlijnWijn.nl organiseert VeloVinex daarom een toffe Wijn & Spijs Fietstocht voor de buurtbewoners.


Advertentie:

Waar gaat de Wijn & Spijs Fietstocht naar toe?
De fietstocht gaat om 17:30 uur van start bij Brasserie Grauwaart te Leidsche Rijn en legt vervolgens een smakelijke route af langs De Brouwerij eten enzo, Restaurant Zuiver en Parkrestaurant Anafora. De chef-koks serveren een uitgebreid diner met vijf tongstrelende gerechten. En de meefietsende sommelier Wim Merlijn van MerlijnWijn.nl schenkt daar passende wijnen bij. Klinkt goed toch?
Na afloop van de fietstocht delen VeloVinex, de restaurants en MerlijnWijn.nl online alle recepten en het wijnadvies. En dat is heel handig voor de feestdagen!

Wil jij jouw buurtbewoners en de horecagelegenheden van Utrecht Nieuw West leren kennen? Fiets dan mee met de Wijn & Spijs Fietstocht!

Wil je meer weten? Check de VeloVinex Facebookpagina

Wil je meefietsen en smullen?
Koop je kaartje via de website www.merlijnwijn.nl – vol = helaas vol
– 5 gerechten, 4 bijpassende wijnen met water en koffie/thee: €55
– 5 gerechten, water en koffie/thee: €45

3 reacties op “Ontdek per fiets de culinaire kwaliteiten van Utrecht Nieuw West”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.