Politie op zoek naar meer info na laffe beroving

Op woensdag 19 oktober hebben drie jongens een persoon beroofd op de Vlindersingel in ’t Zand. De politie is op zoek naar de daders

Rond 15.15 uur hebben drie verdachten van 16, 17 en 19 jaar oud een leeftijdsgenoot beroofd van zijn geld. Het 16-jarige slachtoffer liep op de Vlindersingel ter hoogte van de bushalte bij de Eerste Westerparklaan. De jongen werd afgeleid door de daders waarna 1 van de jongens de portemonnee uit de kontzak van het slachtoffer trok. Vervolgens haalde de dader het geld eruit en begon te rennen. De jongens renden weg richting de Tweede Westerparklaan/Johanniterpad.

De politie heeft drie personen aangehouden in de omgeving van de Tweede Westerparklaan en zou graag meer informatie willen van mensen die ze getuige zijn geweest van de beroving en de jongens hebben zien wegrennen.

Signalement
De verdachten zijn allemaal rond 1.80m. Eén van hen droeg een zwarte lange jas met bontkraag, de ander droeg een korte zwarte jas en Louis Vuitton tas. De derde dader had een blauw vest aan met capuchon en glimmende schoenen.

Weet u meer of heeft u iets gezien? Bel dan met de polite op nummer 0900-8844

 

19 gedachten over “Politie op zoek naar meer info na laffe beroving”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].