In Between Café genomineerd voor StimuleringsfondsXL-prijs

Het In Between Café is genomineerd als één van de acht finalisten voor het StimuleringsfondsXL-prijs van de Rabobank. Het voorstel om het aantal In Between Cafés in Utrecht uit te breiden is samen met 7 andere projecten gekozen uit 54 inzendingen. De drie projecten die de meeste online stemmen genereren ontvangen een geldbedrag om hun projectplan te realiseren. Tijdens de finale op 1 november worden de winnaars bekend gemaakt. Op deze dag is iedereen uitgenodigd in Tivoli Vredenburg om mee te vieren.

Om in aanmerking te komen voor deze prijs worden de winnaars bepaald op basis van online stemmen. Stemmen kan op de website van StimuleringsfondsXL.

Bezoek hier de website van de Rabobank StimuleringsfondsXL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].