Help je mee? Bollen planten in het babybomenbos

Het jaargetijde voor het planten van bloembollen is weer aangebroken en daarom wordt zaterdag 29 oktober door De Vrienden van het Maximapark weer een bollenplantdag georganiseerd. Dat doen we in het babybomenbos, zodat het daar komend komend voorjaar een kleurige bloemenzee wordt! Help je ook mee planten? Een leuke activiteit voor jong en oud.

Een extra speciale bollenplantdag deze keer voor de Vrienden van het Maximapark, omdat zij deze ochtend rond 10.45 uur een medaille van verdiensten uitgereikt krijgen door de Christen Unie voor het vrijwilligerswerk dat in de afgelopen jaren is verricht. Een blijk van waardering waar de Vrienden erg blij mee zijn!

We starten om 9.00 uur met koffie/thee in onze nieuwe werkschuur op de Alendorperweg 10a. Later aansluiten is natuurlijk ook mogelijk, stuur dan even een mailtje zodat we kunnen laten weten waar we zijn. Naar verwachting kunnen de bollen rond de klok van 12 uur allemaal in de grond zitten. We sluiten af met soep en een broodje voor wie wil.

Nog nooit een parkwerkdag meegemaakt? Kom dat dan eens uitproberen! Je kunt ook gerust in je eentje komen want het is altijd gezellig. En wat is er nou leuker dan komend voorjaar door het park lopen en de bollen te zien bloeien die je zelf hebt geplant?

Wil je soep en een broodje mee eten? Dan is het handig als je je vooraf even aanmeldt bij petermocking@casema.nl

1 gedachte over “Help je mee? Bollen planten in het babybomenbos”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.