Halloween kermis Berlijnplein vanavond van start

Vanaf woensdag 26 oktober t/m maandag 31 oktober kun je de allereerste Halloween Kermis bezoeken bij het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum. Alle attracties zijn in speciale Halloween sfeer gebracht en leuk voor jong en oud. Ook staan er een aantal attracties waarvan je hart sneller gaat kloppen! Wie durft?

Je kunt je bezoek aan de kermis combineren met een griezelige bioscoop film in Cinemec. Er is een speciaal griezelfilm aanbod. Deze vind je op de website van Cinemec. Zo is op 31 oktober de film Scream te zien en op 27 oktober gaat de film Ouija in première.


Advertentie:

Er zijn twee speciale activiteiten deze week. Vrijdag 28 oktober is het Happy Hour op de kermis van 17.00 uur tot 19.00 uur. En maandag 31 oktober tussen 20.00 uur en 24.00 uur word je aangeraden om extra voorzichtig te zijn en zorgvuldig om je heen te kijken op de Kermis. Dat beloofd spannend te worden!

Het Berlijnplein is makkelijk bereikbaar per fiets, bus of trein. De auto kun je parkeren op het terrein beneden bij Cinemec.

39 reacties op “Halloween kermis Berlijnplein vanavond van start”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.