Blog: Prinses vindt haar Droomprins in de rozentuin

Op een mooie zonnige najaarsdag gingen de Mini en ik, samen met nog twee moeders en nog meer mini’s, op de fiets naar Kasteel de Haar. Even genieten van het heerlijke herfstweer, de laatste warme zonnestralen en dat alles in de sprookjesachtige omgeving van het kasteel. De inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern hebben ongeveer een half jaar terug een gratis parkjaarkaart in de bus gekregen. Wij hadden hem gemist, maar wanneer je aan de kassa kan aantonen dat je daadwerkelijk in LR woont (post + gegevens), krijg je alsnog  een parkjaarkaart! Goede service! In de herfst vind ik het park vaak op z’n mooist. De prachtige grote bomen met bladeren in alle kleuren, kastanjes en beukennoten voor het oprapen en natuurlijk het kasteel dat steeds weer in het zicht komt. De mini’s vermaakten zich deze middag heel goed in het park rondom het kasteel.

Op onderzoek
Kasteel de Haar - Blog Mini & Me - Foto 2
Lekker wandelen

Bij de ingang van het park is restaurant het Koesthuis, in het park is ook nog een Tuynhuis. De moeders genoten daar van een drankje op het terras, terwijl de mini’s ondertussen aan het ravotten waren in het bos. Takken zoeken, door de bladeren heen lopen, eindeloos natuurlijk!

Kasteel de Haar - Blog Mini & Me - Foto 3
Ravotten in het bos

We sloten onze wandeling af in de rozentuin en daar vond mijn mini prinses dan toch echt haar sprookjes prins!

Romantisch samen op het bankje
Romantisch samen op het bankje
En ze leefden nog lang en gelukkig!
En ze leefden nog lang en gelukkig!

Wij maakten deze middag een wandeling door het park, ook al heel erg leuk, maar in het kasteel is er ook van alles te zien en te beleven voor kinderen! Regelmatig zijn er speciale kinderrondleidingen, er is een standaard kinderspeurtocht voor het park en voor in het kasteel en je kunt er kinderfeestjes vieren! Op de website van Kasteel de Haar tref je alle info.

Mini & Me

 

 

2 gedachten over “Blog: Prinses vindt haar Droomprins in de rozentuin”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.