De Week van de Dialoog ook in Vleuten – De Meern

Op diverse plekken in Vleuten – De Meern zullen in de Week van de Dialoog (4 t/m 13 november 2016) dialoogtafels plaatsvinden. Ook BuurtRijk, een project van Welzaam, organiseert diverse dialogen met als thema RESPECT! U kunt hier gratis aan deelnemen.

BuurtRijk maakt zich sterk voor wijkbewoners uit Vleuten-De Meern die zich vanwege hun leeftijd, seksuele voorkeur, beperking en/of culturele- of geloofsachtergrond niet volledig thuis voelen in de wijk. Door met wijkbewoners in gesprek te gaan en verbindingen te leggen, wil BuurtRijk meer begrip voor elkaar creƫren. De dialoog is een middel om gesprekken met elkaar te faciliteren en te stimuleren.

Utrecht in dialoog

Wat is een dialoog? Een dialoog is een openhartig gesprek over ervaringen en dromen dat bijdraagt tot verbondenheid. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord.

Project BuurtRijk organiseert dialoogtafels in Vleuten – De Meern!
Het thema is RESPECT! Enthousiaste dialoogbegeleiders zullen deze dialogen begeleiden. U bent van harte welkom om bij een van de dialogen aan te schuiven. Een overzicht hiervan vindt u op www.utrechtindialoog.nl of op www.welzaamutrecht.nl.

Meer informatie over project BuurtRijk en de dialogen in Vleuten – De Meern? Nadoua Dahmane, sociaal makelaar bij Welzaam [email protected] of telnr. 06 260 42 429

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].