Herdenkingsmoment dinsdag 1 november in Leidsche Rijn

Dinsdag 1 november is er gelegenheid om een dierbare te herdenken bij Boerderij de Hoef van 17:00 tot 20:15 uur. Dit zal gebeuren tegelijkertijd met heel veel mensen wereldwijd die in de eerste week van november een kaarsje aansteken voor een overledene. Er is een tweeledig programma georganiseerd op initiatief van Uitvaartverzorging Leidsche Rijn en de Protestantse gemeente Leidsche Rijn.

Er wordt gestart om 17:00 met vrije inloop tot 19:15 voor iedereen die een kaarsje wil aansteken om op eigen manier te gedenken. Vanaf 19:15 is er de mogelijkheid om met familie en anderen samen te komen voor een herdenking. De start van het tweede gedeelte van de avond zal zijn om 19:30. Het programma bestaat uit tekst, live-muziek en het aansteken van een kaars. Dit zal tot 20:00 duren. Er is deze avond vrije inloop en iedereen is welkom. Ook achteraf is er gelegenheid voor een praatje en het drinken van een kopje koffie.

1 gedachte over “Herdenkingsmoment dinsdag 1 november in Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].