Win kaarten voor een avond vol classic rock in Azotod

Zaterdag 5 november kan je genieten van de allerbeste rockcovers én hits uit de ’60s en ’70s. Een gegarandeerde swingende avond want de helden van zowel The Redband als The Arrows betreden weer de muzikale Azotod-arena in De Meern. Kortom een avond vol classic rock!

Wil jij gratis kaarten winnen? Doe dan mee aan de Facebook actie en deel dit bericht. Vergeet niet om ook je naam door te mailen naar: [email protected]. De winnaars stellen wij vrijdagavond per e-mail op de hoogte. De actie loopt tot en met vrijdag 4 november 22.00 uur.

redband-en-the-arrows-in-azotod
Klik voor vergroting

1 gedachte over “Win kaarten voor een avond vol classic rock in Azotod”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven