Publieksdag Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Zaterdag 5 november zal er een publieksdag plaatsvinden voor bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Tijdens deze dag zullen de gemeente Utrecht en ontwikkelaars alle geïnteresseerden informeren over de ruimtelijke ontwikkelingen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

In het afgelopen jaar hebben er veel ontwikkelingen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern plaatsgevonden. Zo is de eerste speelplek aangelegd in Hoge Weide en vinden er op Kubuseiland en in Terwijde momenteel meerdere bouwontwikkelingen plaats. De ruimtelijke ontwikkeling in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is echter nog lang niet af. Daarom staan er ook voor 2017 veel nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen in de planning.

Wat er voor het komende jaar allemaal precies op de planning staat, wordt uitgebreid behandeld tijdens deze publieksdag. Deelonderwerpen die aan bod zullen komen, gaan over wanneer Leidsche Rijn Centrum klaar is, wanneer de Vleutensebaan open gaat en over welke woningen er onder andere in Hoge Weide en Leidsche Rijn Centrum in de verkoop gaan. Ook wanneer je vragen over andere onderwerpen hebt, zullen de gemeente en ontwikkelaars deze graag beantwoorden.

De publieksdag vindt zaterdag 5 november van 11:00 uur tot 14:00 uur plaats in het Informatiecentrum op Vleutensebaan 1. Elke bewoner van Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern die geïnteresseerd is in de ruimtelijke ontwikkeling van de wijken, is van harte welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.