Sinterklaas komende zaterdag al in Centrum Vleuterweide

Aanstaande zaterdag 12 november komt de Sint met zijn pieten een bezoek brengen aan Centrum Vleuterweide. Om 14.00 uur wordt er gestart met een gezellig voorprogramma waarbij de populairste en modernste kinderliedjes ten gehore worden gebracht. Dit jaar zullen DJ BEE (van Telekids) en Discopiet het voorprogramma verzorgen. De Sint komt rond 14.30 uur aan en zal dan een tijdje op het podium aanwezig zijn om vervolgens een rondje door het centrum te lopen. Sinterklaas roept alle kinderen uit Vleuterweide en omstreken op om naar het winkelcentrum (op het plein bij De Bibliotheek) te komen, zodat hij iedereen een handje kan geven! Om ongeveer 16.00 uur zal de Sint weer vertrekken om verder het land in te gaan, want er moeten vast weer veel schoentjes gevuld worden!

17 gedachten over “Sinterklaas komende zaterdag al in Centrum Vleuterweide”

  1. Gaat de Sint ook weer een rondje lopen door de wijk De Hoven bij het winkelcentrum zoals vorig jaar? Toen liep hij langs ons huisje en ik ben benieuwd of dit weer zo is? Enig idee iemand?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].