kasteel, De Haar, Haarzuilens
 

Kasteel de Haar opent jacht op geheim kerstrecept

8 november 2016 08:59  Redactie  2 reacties

Kinderen die Kasteel de Haar in de kerstvakantie bezoeken staat een bijzondere kerstbeleving te wachten. Onder leiding van een gids gaan de jonge kasteelbezoekers op spannende ontdekkingsreis tijdens een rondleiding door de mooiste zalen van het kasteel. In deze zalen lopen wonderlijke figuren rond en zijn aanwijzingen verborgen om de geheime code van het kerstrecept te kunnen ontrafelen. De activiteit wordt in de kerstvakantie aangeboden van 25 december 2016 t/m 8 januari 2017.

Hét uitje van het jaar!
Deze kerstvakantie nodigen de baron en barones van Kasteel de Haar alle kinderen van 4 t/m 10 jaar uit voor een bijzondere kerstervaring op Kasteel de Haar. Er is echter een groot probleem: de kok is zijn recepten kwijt! Met een rondleiding kriskras door het kasteel gaan de jonge kasteelbezoekers onder leiding van een gids op zoek naar opvallende én minder opvallende aanwijzingen om de geheime code van het kerstrecept te kunnen ontrafelen. Hiermee helpen zij de chefkok bij het maken van het mooiste en lekkerste kerstmenu van Kasteel de Haar!

kasteel-de-haar-opent-jacht-op-geheim-kerstrecept

Welke bekende ‘kerst-krakers’ worden er gespeeld tijdens de muzikale mini Sing Along in de Balzaal? En hoeveel paspoppen zijn er nu nep en hoeveel zijn er echt? En hoe hoog is de kerstboom in de Main Hall (maar misschien nog belangrijker; welke kerstbal valt het meeste op…?). Kom in de kerstvakantie naar Kasteel de Haar en laat je betoveren door de magie van kerst op het grootste kasteel van Nederland. De kinderactiviteit ‘Kerst op De Haar’ is hét uitje van het jaar!

Een magische avond

Maak een bezoek aan het kasteel nog iets spannender door langs te komen tijdens een van de speciale lichtjesavonden. Volg de lichtjes naar het kasteel en waan je in een spannend en magisch sprookje, waarbij het kasteel prachtig uitgelicht wordt in het donker. Kijk op www.kasteeldehaar.nl voor alle data en beschikbare tijden voor de lichtjesavonden.

Bezoekersinformatie
De kinderactiviteit ‘Kerst op De Haar’ wordt georganiseerd van 25 december 2016 t/m 8 januari 2017 (m.u.v. 31 december en 1 januari), ook op Eerste en Tweede Kerstdag! Meer informatie en online tickets via www.kasteeldehaar.nl. Voorkom teleurstelling en bestel tijdig je tickets.

Prijzen
Volwassenen: € 16,00
Volwassenen lichtjesavond: € 17,50
Kinderen 4 – 12 jaar: € 12,50
Kinderen 4 – 12 jaar lichtjesavond: € 15,00
Kinderen < 4 jaar: gratis
Museumkaart: € 3,00 (toeslag)
Museumkaart lichtjesavond: € 5,00 (toeslag)Advertenties:


2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website