Hockeyclub Rijnvliet bestaat één jaar

Na de oprichting van de club en de snelle realisatie van de hockeyvelden werd het in het voorjaar mogelijk de nieuw aangelegde velden te bespelen. Hockeyclub Rijnvliet is de snelst groeiende sportvereniging van Utrecht, met slechts één jaar onderweg al 350 jeugdleden, een herenteam en onlangs de 50e trimhockeyer verwelkomd.

Maarten Klein, secretaris HC Rijnvliet: “Wij zijn ontzettend trots op alle vrijwilligers die het succes van onze jonge vereniging mogelijk maken. En we genieten natuurlijk vooral ook van het feit dat iedereen zo veel spelplezier heeft met het hockey bij HC Rijnvliet en sportieve prestaties levert!”

HC Rijnvliet, gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht, beschikt momenteel over twee nieuw aangelegde hockeyvelden (water- en zandveld), in de toekomst wordt daar nog een derde veld aan toegevoegd.

Jeugd HC Rijnvliet

Senioren(teams) gezocht
Wil je graag hockeyen, eventueel met je hele team? Dat kan bij HC Rijnvliet! Je speelt al je thuiswedstrijden op een gloednieuw waterveld hebt prime-time trainingstijden en een goed bereikbare locatie, zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer.

Trimhockey
Inmiddels spelen 50 senioren, in de leeftijd van 19 tot 50 jaar, trimhockey. Wil je beginnen met hockeyen of trainen zonder je zondag kwijt te zijn aan competitiewedstrijden? Kom dan trimhockeyen. Op dinsdagavond en vrijdagochtend wordt getraind op techniek, tactiek en conditie. Wil je meer informatie of je aanmelden, stuur dan een mail naar [email protected]

Trimhockeyers HC Rijnvliet

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet, opgericht op 29 oktober 2015, is met twee kunstgrasvelden (water- en zandveld) gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn en speelt vanaf seizoen 2016/2017 hockey in de officiële KNHB-competitie voor jeugd vanaf 6 jaar en senioren vanaf 18 jaar. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte, met serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling op zijn eigen niveau van iedere speler. Meer informatie over HC Rijnvliet is beschikbaar via www.hcrijnvliet.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].