Kerstconcert André Rieu vanuit Maastricht bij CineMec

De ‘Koning van de Wals’ en zijn welbekende Johan Strauss orkest geven een hartverwarmend kerstoptreden vanuit Maastricht. Tijdens de voorstelling neemt André Rieu de bezoekers mee op tour door de stad en geeft hij een live Q&A. Geniet op zaterdag 19 november van dit sfeervolle kerstoptreden vanuit de comfortabele bioscoopstoel in CineMec Utrecht, Ede en Nijmegen en de verschillende Pathé bioscopen.

Het kerstconcert van André Rieu is een van de grootste en meest spectaculaire concerten in de bioscoop. Op zaterdag 19 november vertoont CineMec het live-opgenomen concert vanuit Maastricht op het grote doek. U ziet André in zijn element samen met zijn wereldberoemde 60-delige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en speciale gasten. Tijdens dit speciale kerstoptreden spelen zij feestelijke en bekende nummers zoals Hallelujah, Jingle Bells en White Christmas. Kom alvast in de kerstsfeer en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring!


Advertentie:

kerstoptreden-van-andre-rieu

Vier de kerst met André
Tijdens de voorstelling maakt André een tour door Maastricht en doet hij onder andere de kerstmarkt aan. Dit wordt samen met een Q&A live vanuit Maastricht naar de bioscoop gestreamd. Het concert met de stadstour is een sfeervol event dat u niet mag missen!
André Rieu is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld en zijn legendarische concerten in Maastricht zijn een van de best bezochte bioscoopevenementen van het jaar. “Elk jaar vinden we weer een manier om van de concerten in mijn geboortestad een unieke ervaring te maken. Zowel voor ons publiek in Maastricht als in de bioscoop! We hebben er een hoop tijd, energie en liefde in gestopt om iets speciaals te maken, echte Maastricht magie,” aldus de maestro. De kaartverkoop gaat hard, dus wees er op tijd bij! Kunt u niet op 19 november? Op vrijdag 2 december 15.00 uur wordt het concert herhaald tijdens Senior Cinema. Ga voor meer informatie naar www.cinemec.nl/events.

Waar & wanneer
CineMec Utrecht, Ede en Nijmegen: Za 19 november 18.00u
Prijs: € 15,00 inclusief drankje na afloop
Duur: 125 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Info & tickets: www.cinemec.nl/events/andre-rieu-kerst-met-andre/

Meer cultuur
Naast grote blockbusters en arthousefilms vertoont CineMec live via satelliet indrukwekkende voorstellingen van ver over de grens op het grote doek. Zoals opera vanuit The Metropolitan Opera in New York, balletvoorstellingen vanuit het Bolshoi Theater Moskou en toneel vanuit het National Theatre in Londen, maar ook kunstexposities en live muziek.

13 reacties op “Kerstconcert André Rieu vanuit Maastricht bij CineMec”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.