Woningen Leidsche Rijn Centrum erg gewild

Zaterdag 29 oktober gingen eerste koopwoningen van Leidsche Rijn Centrum in de verkoop, namelijk de appartementen van het gebouw “De Edmund”. Alle deze appartementen zijn tijdens de negen dagen durende inschrijfperiode verkocht. Er waren uiteindelijk zelfs meer dan vier keer zoveel inschrijvingen dan dat er appartementen beschikbaar waren; bij elkaar waren er ruim 360 inschrijvingen voor de 88 appartementen. Vooral de penthouses en kleinere woningen waren zeer gewild.

Reservelijst
Er zijn drie makelaars aan de verkoop verbonden: Brecheisen Makelaars, Lauteslager Makelaars en Ons Huis Vastgoed. Deze makelaars hebben de appartementen inmiddels toegewezen. Geïnteresseerden die achter het net hebben gevist, zijn op een reservelijst terecht gekomen. Wanneer een optant besluit niet tot aankoop over te gaan, wordt het betreffende bouwnummer dus opnieuw toegewezen uit de lijst met inschrijvingen. Er zit geen volgorde in deze lijst.

De EdmundDe Edmund in Leidsche Rijn Centrum
De bouw van De Edmund is reeds gestart. De Edmund ligt aan het water van de Grauwaartsingel, op de hoek van de nieuw aangelegde Vaduzdijk. Het gebouw bevat vijf verdiepingen. Alle appartementen van Leidsche Rijn Centrum worden gebouwd onder architectuur met de nieuwste en duurzaamste materialen. Elke woning, koop én huur, heeft eigen buitenruimte, een gezamenlijke binnentuin en een eigen berging en parkeerplek in de parkeergarage. Ook zijn de woningen inclusief keuken, badkamer en sanitair. De woningen die in de verkoop gingen verschilden in oppervlakte van 50m² tot 170 m².

Verkoop andere woningen
Begin 2017 zullen de volgende twee appartementengebouwen van Leidsche Rijn Centrum in de verkoop gaan. Net als De Edmund bevatten deze een gemeenschappelijke binnentuin en heeft elke bewoner zijn eigen buitenruimte, berging en een parkeerplek in de parkeergarage van het stadscentrum. Ook van deze gebouwen is de bouw inmiddels gestart en vanaf het derde kwartaal van 2017 vindt de oplevering plaats.
 Naar verwachting zijn bij de opening van het winkelcentrum van Leidsche Rijn, volgens planning begin 2018, alle woningen verkocht en verhuurd.

5 gedachten over “Woningen Leidsche Rijn Centrum erg gewild”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.