Blog: Laat het licht weer schijnen!

De wintertijd is ingegaan en de dagen worden steeds korter. Hierdoor krijgen we minder licht, terwijl licht wel belangrijk is. Hoe zorgt u voor voldoende licht?

Waarom licht belangrijk is
Licht is belangrijk voor onze biologische klok, ons energiepeil en ons humeur. Niet voor niets zijn er in de winter meer mensen die last hebben van een depressie dan in de zomer.


Advertentie:

Licht zorgt ook voor de aanmaak van collageen in de huid. Dat is nodig om de stevigheid te behouden. Tot de leeftijd van 25 jaar maakt ons lichaam genoeg collageen aan om de huid jong en elastisch te houden. Naarmate we ouder worden, vermindert de productie echter en wordt de huid dof, slap en rimpelig.

Blog Phoenix - licht hart zon

Collageen-lamp
Phoenix werkt met een collageen-lamp, waardoor de aanmaak van collageen opnieuw wordt gestimuleerd. Behandeling met een collageen-lamp geeft de huidcellen namelijk meer energie, waardoor die cellen in een betere conditie komen. Hierdoor worden ze actiever en gaan ze onder andere meer collageen aanmaken. Dit zorgt voor een natuurlijke huidverjonging, wat weer leidt tot een beter huidbeeld.
Bij de behandelingen met de collageen-lamp, hebben we 4 kleuren die we gebruiken. Zo kunnen we de lamp voor meerdere huidcondities en huidproblemen inzetten.

De voordelen van de kleuren:

  • rood: werkt tegen huidveroudering en fijne rimpels en bevordert het celherstel;
  • groen: bleekt de huid en vernauwt de poriĆ«n;
  • geel: herstelt de pH bij een huid die uit balans en futloos is;
  • blauw: desinfecteert en reguleert de talgklierwerking en is daardoor onder andere geschikt bij acne en rosacea.

Behandeling
Door die verschillende kleuren, zijn de meeste huidtypen gebaat bij een collageen-behandeling. Het beste resultaat wordt bereikt door de behandeling meerdere malen te herhalen. Hoe vaak is afhankelijk van de conditie van uw huid. Na 3 tot 4 keer kunt u al een verschil zien en voelen. Wij kijken uiteraard welke behandeling en frequentie het meest geschikt zijn voor u.

Interesse?
Kom naar Phoenix en steek uw licht bij ons op. Bel voor een gratis intakegesprek naar 030 677 5626 of kijk op www.centrumphoenix.nl

Centrum Phoenix, voor uw huid en uw algehele welzijn.

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.