politiekeurmerk_veilig_wonen

Ruim 80 keer een inbraak of een poging daartoe in woningen met postcode 3451 en 3452!

Volgens de cijfers uit het inbraakregister van de politie blijkt dat in het jaar 2016 ruim 80 keer een inbraak of een poging daartoe geweest is in woningen met postcode 3451 en 3452! 
Veel van deze inbraken gebeuren door middel van het eruit trekken van de cilinder. Hier kunt u heel simpel iets tegen doen.

Preventiedag in Vleuterweide
Aanstaande zaterdag 19 november organiseert gemeente Utrecht samen met de politie een preventiedag van 11.00 tot 15.00 uur aan de rand van winkelcentrum Vleuterweide (Zuiderburcht/Hofburcht). Op de preventiedag staat tevens de preventie-adviseur Ruud Jansen die u voorlichting kan geven hoe men deze vorm van inbraken kunt voorkomen. Bij hem kunt u ook terecht voor persoonlijk advies voor het aanvragen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tijdens de preventiedag bied hij u ook nog een mooie korting aan. Bij de stand kunt u een gratis woningcheck laten uitvoeren, het resultaat ontvangt u vrijblijvende per mail. Kunt u niet op 19 november, maar wilt u toch in aanmerking komen voor de gratis woningcheck? Vult u dan op de website www.ruudjansen.eu het contactformulier om een afspraak te maken.

Subsidieregeling
Wist u dat de gemeente Utrecht een goede subsidieregeling kent? Het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt zelfs volledig vergoed indien u in het bezit bent voor een koopwoning. Van de overige kosten vergoeden zij maar liefst 33% met een maximum van € 400,00.

Informatie preventiedag
Datum: zaterdag 19 november 2016
Tijd: van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: Winkelcentrum Vleuterweide (Zuiderburcht/Hofburcht).

Lees hier meer over krentrekken en wat u er tegen kunt doen

16 gedachten over “Ruim 80 keer een inbraak of een poging daartoe in woningen met postcode 3451 en 3452!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.