Politie zoekt getuigen na twee woninginbraken in Vleuten-De Meern

Dit weekend hebben inbrekers hun slag geslagen in zowel Vleuten als in De Meern. De politie laat op Twitter weten op zoek te zijn naar getuigen. De inbraak in Vleuten was aan de Albert Schweitzerlaan en zou gepleegd zijn op zaterdag tussen 10.44 en 18.45 uur. De daders zijn binnen gekomen door de deur aan de achterzijde open te breken.

De twee inbraak vond plaats bij een woning aan de Helmkruid. Deze inbraak zou gepleegd moeten van tussen zaterdagmiddag 13.00 uur en zondagochtend 02.35 uur. Ook dit keer kwamen de daders weer binnen door het cilinderslot eruit te trekken, het z.g.n kerntrekken.

De politie roept getuigen op zich te melden door te bellen met de politie op nummer 0900-8844

4 gedachten over “Politie zoekt getuigen na twee woninginbraken in Vleuten-De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.