Open podium UCK Nieuwjaarsduik: Mijn Stijl! (12-25 jaar)

Utrecht, 23 november 2016 Het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) organiseert tijdens Culturele Zondag Nieuwjaarsduik op 15 januari een Open podium voor jongeren. Iedereen tussen de 12 en 25 jaar die graag (alleen of samen) op het podium staat kan zich opgeven voor UCK Open Podium: Mijn Stijl!

Ben je tussen de 12 en 25 jaar? En ben jij een podiumbeest in de dop en wil je graag (alleen of samen) je spectaculaire dansact, je coole rap, je originele gedichten, je groovy muziek of je prachtige kunstwerk of theaterperformance laten zien aan een publiek? Dan is dit je kans!
Het UCK organiseert tijdens de Nieuwjaarsduik op zondag 15 januari een Open Podium, waar jij je talent kan laten zien. Alles kan en alles mag: dans, muziek, taal, theater, dj, expo, fashion en film.

Kinderen optreden open dag UCK

UCK is de organisator van Kunstbende Utrecht. Jongeren (13 t/m 18 jaar) die mee (willen) doen met Kunstbende kunnen dit Open podium dus ook gebruiken om te oefenen voor de voorrondes. We hebben deskundigen in het publiek zitten die je na afloop (persoonlijke) feedback kunnen geven. Ook kun je diverse workshops volgen waaronder Fashion, Exposeren, Jammen en Schilderen in Stijl!
Geef je gratis op voor het Open podium van het UCK. De middag duurt van 13.00-16.00 uur waarbinnen jouw act een plekje krijgt toebedeeld. Wacht niet te lang want vol = vol!
De deadline voor het aanmelden is vrijdag 16 december! Richtlijn voor de duur van de act is vijf minuten. Bij theater en dj is in overleg meer tijd mogelijk. Aanmelden kan via www.uck.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].