Feestelijke opening matchpunt Vleuten-De Meern

Maandag 12 december zal matchpunt Vleuten-De Meern feestelijk geopend worden. Vanaf die datum kan iedereen met interesse in vrijwilligerswerk hier langskomen.

Feestelijke lunch
Matchpunt Vleuten-De Meern wordt een plek waar iedereen die interesse in vrijwilligerswerk heeft terecht kan voor meer informatie over dit onderwerp. 12 December zal dit matchpunt feestelijk geopend worden met een lunch. Alle maatschappelijke organisaties die in de wijk actief zijn, zijn als dank voor het belangrijke werk dat ze verrichten uitgenodigd. Dit biedt deze organisaties een mooie kans om elkaar te ontmoeten en om te ontdekken wat er allemaal gebeurt aan vrijwillige inzet in de wijk. Ook komt er een korte lezing over het werven van vrijwilligers.

De lunch start 12:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Als je graag bij de opening aanwezig wilt zijn, moet je dit voor 10 december laten weten door een mail te sturen naar [email protected]. Zo weet de organisatie voor hoeveel mensen er lunch besteld moet worden.

Na de opening
Als het matchpunt eenmaal geopend is, kan je er terecht voor informatie over vrijwilligerswerk. Het wordt mogelijk om vooraf een afspraak voor een gesprek te maken, maar zonder afspraak langskomen kan ook. Langskomen is gratis, net als het advies dat de medewerkers jou geven en de hulp die je kan krijgen bij het bemiddelen naar vrijwilligerswerk. Het matchpunt zal op maandagmiddag van 13:00-16:00 uur, op woensdagochtend van 09:00-12:30 uur en op donderdagmiddag van 13:00-16:00 uur geopend zijn.

Matchpunt Vleuten-De Meern vind je in het informatiecentrum in winkelcentrum Vleuterweide (Burchtpoort 16, 3452 MD Utrecht).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven