Hangplek voor Ouderen komt met dubbele kerstaflevering

ArtOloco, Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening hebben de handen ineengeslagen voor een langlopend theaterproject door en over senioren, getiteld Hangplek voor Ouderen. Het project wordt gerealiseerd door de ouderen zelf onder begeleiding van een professioneel team.

In deze nieuwe aflevering hebben de senioren-acteurs inmiddels hun plan gerealiseerd: de oprichting van een restaurant voor ouderen met smaak is een feit. De eerste gasten hebben zich al aangemeld. Maar dan overlijdt een goede vriend en door alle commotie rond deze gebeurtenis zijn ze eventjes de draad kwijt.
Wanneer de senioren net terugkomen van de begrafenis is een deel van de gasten al gearriveerd. Als plotseling blijkt dat ook de wethouder binnen een uur op de stoep staat voor het kerstdiner zijn de rapen gaar. Lukt het chef-kok Margot om in zo korte tijd iets lekkers te bereiden? En waar is de kerstversiering, om de zaak gezellig aan te kleden? En wat maakt Vera toch vreemde opmerkingen? Maar de vitale senioren laten zich niet kisten.

Eerdere voorstellingen gemist? Geen probleem! Elke voorstelling begint met een korte terugblik. Zo is iedereen meteen thuis in het verhaal.

Hangplekvoorouderen - kersteditie

De voorstellingen worden gespeeld op:
8 en 9 december om 15.30 uur in Bibliotheek Vleuterweide
11, 14 en 18 december om 14.30 uur in Cluster Voorn.
Gezien de grote belangstelling is reserveren noodzakelijk. Dit kan via
reserveren@hangplekvoorouderen.nl of telefonisch 030-6703122. Kaarten kosten 5 euro (incl een koffie/thee).

De reeks wordt mogelijk gemaakt door Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds Cultuurparticipatie, Stichting Voorzorg Utrecht, Fonds Sluyterman van Loo, Initiatievenfonds Gemeente Utrecht en RCOAK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.