Geen busverkeer meer na zwaar ongeluk op busbaan Vleuterweide

Twee auto’s zijn op de busbaan bij Vleuterweide frontaal tegen elkaar aangereden waardoor het busverkeer voor beide kanten stil kwam te liggen. Het gaat om botsing tussen een taxi en een personenauto. Eén van de auto’s heeft een stoplicht omver gereden en is zwaar beschadigd.

Volgens omstanders zit er nog iemand in de auto vast. Een ambulance is aanwezig geweest al is niet duidelijk om wat voor letsel het gaat. Momenteel doet de gespecialiseerde ongevallenafdeling van de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

zwaar ongeluk Vleuterweide zwaar ongeluk Vleuterweide

Foto’s: Kevin Vermeulen (@DeMeern112)

67 gedachten over “Geen busverkeer meer na zwaar ongeluk op busbaan Vleuterweide”

 1. toch knap dat twee auto’s op de busbaan tegen elkaar klappen met zo te zien een behoorlijke vaart… en ja het is een onoverzichtelijke verkeerssituatie die zowel vraagt om oplettendheid als stuurmanskunsten. Toch jammer dat ik behoorlijk vaak mensen de bochten totaal zie afsnijden, soms met telefoon tussen oor en schouder geklemd(!).

 2. Ze moeten er is een flitser plaatsen en niet voor wie er op rijd maar ook de snelheid van de bussen. Als ik op de scooter 50 rij en de bus haal mij in hoe hard rijden hij dan? Dat bedoel.

   1. Levensgevaarlijk…..? Gezeur dat de situatie niet duidelijk is, vertel mij eens, wat is er niet duidelijk aan verkeerslichten (auto’s en bus), haaientanden (fietsers) en een stoep voor voetgangers?

    Opletten en je aan de regels houden, dan is er niets aan de hand.

  1. En weet je…..we gaan er notabene nóg zo’n geweldig punt bij krijgen op het einde van de Vleutensebaan richting Leidscherijn centrum…..waar we geen stoplichten neerzetten maar fietsers gewoon voorrang geven…..pffff

 3. Als de mensen zich gewoon aan de verkeersregels houden gebeuren er een stuk minder ongelukken een auto hoort niet op de busbaan en als mensen netjes wachten voor het rode stoplicht komen ze ook niet onder een bus terecht die over de busbaan rijd de meeste ongelukken gebeuren door de mensen zelf . Al hoop ik dat het met de slachtoffers goed gaat.

 4. Bijna alle taxi’s die op de busbaan rijden negeren het rode licht en rijden veel te hard! Ik ben al een paar keer bijna van mijn fiets gereden, gelukkig was dit een auto, hoop dat er geen slachtoffers zijn.

 5. Deze hele verkeerssituatie mag van mij in de uitzending “de gevaarlijkste wegen van Nederland” . Belachelijk waar je als verkeersdeelnemer allemaal moet kijken, elke hoek die je omgaat is de voorrang weer anders, fietsers in twee richtingen, de busbaan over ondertussen. Welke verkeersplanoloog kan dit verzinnen?

 6. De hele verkeerssituatie rondom het winkelcentrum is van de zotte. Veel te smal en compleet onoverzichtelijk. De raamambtenaar die dat bedacht heeft moeten ze ver weg stoppen. What were you thinking?!

   1. Busbaan is gefinanceerd door autoschadebedrijven, die zich bij elke aanrijding in de handen wrijven!! Om over de uitvaartbedrijven maar te zwijgen!!
    Ik hoop dat de ambtenaar die dit op zijn geweten heeft, dit ook is leest!!
    Incapabele eencellige pennenlikkers zijn het!!

 7. Dit bericht is bestemd voor de Gemeente: als er nog veel langer wordt gewacht met een verandering van deze al jaren waanzinnige verkeerssituatie, is het een kwestie van tijd dat er doden vallen. Hoe snel gaat de Gemeente eindelijk tot actie over? Het is bijna misdadig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.