BoodschappenHulpdienst biedt uitkomst voor ouderen en mensen met een beperking

Welzaam Vleuten-De Meern organiseert met vrijwilligers een boodschappenhulpdienst voor zelfstandig wonende ouderen en mensen met een beperking in Vleuten-De Meern. Vrijwilligers helpen mensen voor wie zelf boodschappen doen een probleem wordt en die geen andere hulp kunnen regelen. Wilt u ook gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op.

Welzaam houdt rekening met een groeiende vraag naar boodschappenhulp en wil hierbij ook de vaak al overbelaste mantelzorgers ondersteunen. Boodschappen- hulp kan voor korte tijd nodig zijn, bijvoorbeeld bij gladheid of een gebroken arm, maar ook voor langere duur. Er wordt een vrijwilliger gezocht, die het best bij de hulpvraag past.


Advertentie:

Mw de Jong met Riet Reinhard-vrijwilliger-boodschappen-hulpdienst

De hulpvrager kan met een beetje hulp veelal zelf weer naar de winkel, maar als dat echt niet meer lukt, dan kunnen de boodschappen ook gehaald worden. Uitgangspunt is altijd: lichte hulp waar dat kan, meer ondersteuning waar dat nodig is.

Heeft u ook hulp nodig bij het doen van uw boodschappen? Neemt u dan contact op met de boodschappenhulpdienst van Welzaam in Vleuten-De Meern, telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur op (030) 677 31 31 of via wo@welzaamutrecht.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.