Oproep: Wilgen knotten in het Máximapark

Zaterdag 10 december gaan we weer samen met Landschapsbeheer wilgen knotten en enkele leiplatanen snoeien. Een leuke klus voor jong en oud waarbij we nog wel wat hulp kunnen gebruiken! Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen (onder toezicht van ouders/verzorgers), zij vinden het vaak leuk om met takken te sjouwen.

Wilgen knotten

Om 9 uur staat de koffie klaar in de werkschuur aan de Alendorperweg 10a. Wij zorgen voor gereedschap. Rond 12.00 uur stoppen we en is er soep met broodjes. Wil je mee eten? Geef je dan vooraf nog even op bij Peter Mocking via petermocking@casema.nl Trek stevig schoeisel aan en kleding die tegen een stootje kan. Graag tot ziens op 10 december!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.