Politie op zoek naar vandalen na slopen straatmeubilair

En weer zijn er vandalen in geslaagd om straatmeubilair in De Meern te vernielen. Dit keer was een vuilnisbak aan de Conferenceperenlaan in De Meern aan de beurt. De politie schreef op Twitter “Hupsakee! Daar ging weer een paar honderd euro gemeenschapsgeld op de Conferenceperenlaan. Hoe sneu ben je dan? Ziet u zoiets bel dan 112.”. De politie wil graag deze vandalen spreken.Weet u meer of heeft u iets gezien, bel dan met 0900-8844.
vernielde vuilnisbak op de Conferenceperenlaan

 


Advertentie:

7 reacties op “Politie op zoek naar vandalen na slopen straatmeubilair”

  1. Ik dacht precies hetzelfde eva.
    Zins wanneer is de conferenceperenlaan in de meern.
    Wel zonde dat ze alles slopen weer.
    Is al weken aan de gang met dat vuurwerk in de wijken in vleuterweide.

  2. Waardeloos ga iets anders verzinnen een baan of zo of in je eigen ouderlijk huis of tuin iets vernielen kijken of je ouders dit leuk vinden en dat dan van je zakgeld inhouden ???? dan heb je waarschijnlijk geen tijd voor deze onzin nadenken jongens dit kost geld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *