Mannen uit Vleuten-De Meern maken deel uit van landelijk opererende inbrekersgroep

De politie heeft op de Rijnzichtweg in Oegstgeest vier mannen aangehouden na een verkeerscontrole. Zij maakten deel uit van landelijk opererende inbrekersgroep uit Utrecht.

De BMW viel tijdens de controle direct op, het bleek te gaan om een huurauto. Omdat de politie tijdens de controle een sterke henneplucht rook werd de auto direct verder doorzocht op drugs. Na een korte zoektocht trof de politie inbrekersgereedschap en een hoeveelheid drugs aan.
Gehuurde BMW door inbrekers


Advertentie:

De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het gaat om een 21-jarige man uit De Meern en om een 18-jarige man uit Vleuten. De andere mannen bleken geen vaste woon of verblijfplaats te hebben. De mannen hebben een boete gekregen en zijn later weer vrijgelaten. Het inbrekersgereedschap en de drugs zijn in beslag genomen.

19 reacties op “Mannen uit Vleuten-De Meern maken deel uit van landelijk opererende inbrekersgroep”

  1. En dan vragen politici zich af waarom er geen respect meer is voor de politie. Er wordt een keer “Foei” gezegd en dan kunnen de boeven weer gaan. Nou, wat zullen ze onder de indruk zijn geweest…

  2. Een boete en weer vrij. Hupakee. Is het niet zinvol om bij dat gajes de volgende keer een chip onderhuids aan te brengen. Dan hoeven ze ook niet meer aangehouden te worden de volgende keer. Scheelt onze politie en rechterlijke macht weer heel veel moeite. Logisch dat alle gevangenissen “leeglopen”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.