Jongere Ontmoetings Plek verhuist naar Meerndijk

De Jongere Ontmoetings Plek aan de Castellumlaan verhuist binnenkort naar de parkeerplaats op de hoek van de Meerndijk en de Rijksstraatweg.

De Jongere Ontmoetings Plek (JOP) op het braakliggend veld aan de Castellumlaan, wordt momenteel veel gebruikt. Omdat er op de Castellumlaan nieuwbouw komt, zal deze JOP echte gaan verhuizen. De gemeente heeft gezocht naar een nieuwe plek dat niet ver van de oude vandaan ligt, zodat jongeren nog steeds naar de ontmoetingsplek kunnen komen.

De nieuwe plaats van de JOP wordt daarom de parkeerplaats op de hoek van de Meerndijk en de Rijksstraatweg. De twee huisjes van de huidige ontmoetingsplek zullen op deze parkeerplaats komen te staan. Momenteel wordt er door de gemeente nog getekend om deze huisjes netjes in de ruimte te kunnen laten passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.