Nova College steunt Serious Request 2016

De sportklassers leerjaar 1 t/m 4 van het Via College te Utrecht komen voor de vijfde keer in actie voor 3FM Serious Request! De sportleerlingen komen op donderdag 22 december in actie door middel van een sportmarathon. Zij staan al vroeg op en zullen van 07.00 tot 19.00 uur sporten.

Op het programma staat onder andere De Nutella Shootout en een atletiek-, worstel- en badminton clinic en een trefbalwedstijd tussen ouders/docenten en de leerlingen. Oud leerlingen die zijn doorgestroomd naar het ROC Sport en Bewegen komen langs om lessen te verzorgen.

Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda. 3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking. Doel van de leerlingen is dan ook om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Steunt u deze actie en/of wilt u graag langskomen, dan kan dat uiteraard. U bent van harte welkom in de Sportcampus gelegen naast het Via Nova College aan de Maartvlinder 11 te Utrecht. Indien u meer informatie (of wellicht wil sponseren) mail dan naar: [email protected].

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].