Vanavond bijeenkomst over natuur & ecologie, kansen en knelpunten in de wijk

Woensdag 14 december organiseert Natuur- en Milieuplatform Leidsche Rijn weer een thema-avond. Het thema van deze keer is: Natuur & Ecologie, kansen en knelpunten.

Over het NMPLR
Natuur- en Milieuplatform Leidsche Rijn (NMPLR) is een organisatie die zich inzet voor een groene, ecologische en duurzame ontwikkeling in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De aandacht gaat daarbij naar de natuur en natuurontwikkeling, duurzame ontwikkeling, bouw en beheer van dit gebied. Het platform bestaat uit zowel individuelen als uit organisaties, die er samen naar streven Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern zo natuur- en milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Thema-avonden
NMPLR organiseert regelmatig een thema-avond. Alle belangstellenden en natuur- en milieugroepen zijn er van harte welkom. Het doel van deze avonden is dat men met elkaar in contact komt en over elkaars activiteiten en van elkaars ideeën leert. Zo kan uiteindelijk het hoogst haalbare voor een natuur- en milieuvriendelijke inrichting en beheer van Leidsche Rijn bereikt worden.

Thema: Natuur & Ecologie
Woensdag 14 december a.s. is er een thema-avond met het thema: Natuur & Ecologie, kansen en knelpunten. Tijdens deze avond wordt er geïnventariseerd over wat er in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern al aan natuur is en wat de tips en tops zijn op dit gebied. Ook komt er aan bod welke bijzondere planten en dieren er worden waargenomen en wat voor een waarde deze met zich meebrengen. Met alle ideeën die naar voren komen, kan het NMPLR in kaart brengen hoe de huidige ecologie in Leidsche Rijn ervoor staat. Deze informatie wordt dan gebruikt om plannen te maken voor een betere ontwikkeling van de natuur.

Waar en hoe laat?
De bijeenkomst start om 20:00 uur in Verenigingsgebouw De Meern (Zandweg 148). De inbreng van bewoners is belangrijk voor het maken van plannen. Daarom is iedereen die wil meepraten en meedenken over de natuur in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern van harte welkom om zijn/haar visie op de ecologie in dit gebied te delen. Aanmelden kan je door te mailen naar r.peters@mcu.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.