Aanrijding tussen twee personenauto’s in de Vlinderbuurt

Donderdagmiddag rond 16.00 uur zijn twee personenauto’s tegen elkaar aangereden. Het ongeluk gebeurde op de Monarchvlinder ter hoogte van de Pijlstaartvlinder. Zowel de politie als de ambulance was het plaatse. Waarschijnlijk is één van de inzittende met een ambulance ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Beide auto’s zijn geborgen.

img_3023

img_3025

img_3026

img_3027

2 gedachten over “Aanrijding tussen twee personenauto’s in de Vlinderbuurt”

  1. Vandaag werd ik (fietser) bijna aangereden toen ik vanaf de Pijlstaartvlinder linksaf richting Monarchvlinder afsloeg. Levensgevaarlijk kruispunt! Het wordt hoog tijd dat de gemeente spiegels ophangt zodat automobilisten zien dat fietsers en auto’s van rechts komen. Autobestuurders kunnen ook eerder van huis vertrekken en langzamer rijden….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.