Ontknoping Grote Prijs van Leidsche Rijn 2016

15 december 2016 06:15  Redactie  Reageer

De Grote Prijs van Leidsche Rijn, dé bandwedstrijd van deze regio, nadert alweer zijn hoogtepunt. Vrijdag 23 december is de finale van deze competitie en wordt bekend wie dit jaar de grote winnaar is.

Ieder jaar organiseert KLUB19, in samenwerking met Cultuur19, Azotod, De Vrijstaat en DOENJA Dienstverlening, de Grote Prijs van Leidsche Rijn. De drie voorrondes van deze bandwedstrijd zijn inmiddels geweest. Bij elk van deze voorronde is er een jurywinnaar en een publiekswinnaar gekozen. Deze winnaars zullen tijdens de finale tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel..

De finalisten van dit jaar zijn Architect’s Intent, De Baend, Electric Memories, The Inside Joke, The Mad Hatters en Walking on the Eggs. De bands maken kans op de publieksprijs en de hoofdprijs. De prijzen bestaan uit onder andere een professionele fotoshoot, het opnemen van een eigen nummer in Studio Moskou en gratis repetitietijd in dB’s. Winnaars van vorige edities waren SOOS (voorheen Reload, winnaar 2015), Between the Jars (2014) en Seven to Eleven (2013).

De ontknoping van deze bandwedstrijd vindt vrijdag 23 december plaats in de Azotod. Het publiek kan dan aanschouwen hoe de finalisten het tegen elkaar opnemen en welke band uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis gaat. De finale start om 20:00, de deuren zijn vanaf 19:30 open. Een entreekaartje kost €5,- en wordt aan de deur verkocht.

Wil jij meer weten over de finale of helpen tijdens de Grote Prijs van Leidsche Rijn? Mail dan naar Lykele Ferwerda via lykele@klub19.nl.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website