CineMec verdubbelt filmopbrengst voor Serious Request en bezoekers gratis popcorn

Op maandag 19 december vertoont bioscoop CineMec Utrecht eenmalig de kerstclassic Home Alone! Deze voorstelling is extra bijzonder! 3FM DJ’s Mark en Rámon komen langs en zullen de inleiding verzorgen bij de film. De opbrengst van de kaartverkoop wordt door CineMec verdubbeld. Het bedrag gaat naar het Rode Kruis voor de actie, waarin aandacht wordt gevraagd voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Bezoekers ontvangen gratis popcorn.

home-alone

Onlangs waren 3FM DJ’s Ramon en Mark in hun dagelijkse programma verontwaardigd dat dit jaar de film Home Alone niet uitgezonden wordt op televisie. Zij suggereerden om hem alsnog een keer in de bioscoop te draaien. CineMec en Pathé hadden de film echter al als kerstclassic geprogrammeerd. Na een tweet van deze theaters opperden zij het plan om de film zelf in te leiden in CineMec Utrecht, als de opbrengst tegoed zou komen aan Serious Request! Zo gezegd, zo gedaan. De heren leiden maandag 19 december om 19.45 uur de film persoonlijk in.

CineMec verdubbelt de opbrengst van de filmomzet voor het goede doel en de bezoekers krijgen gratis popcorn.

Lees ook:
Nova College steunt Serious Request 2016

6 reacties op “CineMec verdubbelt filmopbrengst voor Serious Request en bezoekers gratis popcorn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.