Gratis wekelijks de uitagenda of het nieuws in je mailbox ontvangen!

16 december 2016 13:32  Redactie  Reageer

Vanaf deze week is het mogelijk om je gratis aan te melden op twee nieuwe nieuwsbrieven! Je kan kiezen of je de uitagenda nieuwsbrief, met daarin alle activiteiten voor de komende week,  wilt ontvangen of de nieuwsbrief met alle nieuwsartikelen en blogs van afgelopen week. Door je te abonneren op beide nieuwsbrieven loop je geen artikel of leuke activiteit in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern meer mis! De nieuwsbrief is geheel vernieuwd, heeft een fris uiterlijk gekregen en is prettig te lezen op je mobieltje. De uitagenda is compleet nieuw en uniek voor de regio!

Uitagenda nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten, optredens, activiteiten voor kids, het gezin of jezelf? Abonneer je dan op de uitagenda nieuwsbrief. De uitagenda wordt éénmaal per week op de woensdag verstuurd.

Nieuws nieuwsbrief
Weten wat er in  je buurt gebeurd of gaat gebeuren? Lees de laatste blogs en artikelen van andere bewoners en doe mee aan de leukste acties.

Kaartjes winnen en andere leuke acties
Via onze nieuwsbrieven brengen wij exclusieve acties die niet altijd op de website of onze social media accounts te vinden zijn. Meld je aan en doe mee aan de leukste acties. Wie weet win jij wel gratis kaartjes voor een gaaf evenement! Nog een goede reden dus om je nu meteen aan te melden op de gratis e-mail nieuwsbrieven!

Eenvoudig je gratis abonnement wijziging
Welke gratis nieuwsbrief ontvang jij het liefst? Geef aan welke nieuwsbrief je graag wilt ontvangen door onderaan de nieuwsbrief te klikken op “Je abonnement(en) aanpassen”. Ontvang je de nieuwsbrieven liever niet (meer)? Zeg dan eenvoudig je gratis abonnement op.


Meld je nu aan!

Welke gratis nieuwsbrief wil jij ontvangen? De uitagenda, de nieuwsberichten of misschien wel allebei!

[wysija_form id=”1″]


Archief
Lees hieronder de eerder verstuurde nieuwsbrief. De allereerste uitagenda nieuwsbrief versturen we vanaf volgende week woensdag 21 december. Een voorbeeld daarvan hebben we hieronder erbij geplaatst.

[wysija_archive list_id=”6,4″]

nieuwsbrief_voorbeeldAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website