Kerstmarkt Leidsche Rijn pakt uit!

Dit weekend (17 en 18 december) vindt Kerstmarkt Leidsche Rijn plaats in Centrum Vleuterweide. Er valt dit jaar van alles te beleven voor jong en oud. Zo zijn er drie verschillende horecapleinen; het familieplein, het kinderplein en het Après-ski plein. Op dit laatst genoemde plein is het twee dagen lang feest! Het Après-ski plein bevindt zich op het terras van Het Glaslokaal. Een mega “partysol”, Oostenrijkse aankleding en een gezellige DJ zorgen voor één groot feest! De sportievelingen die kunnen zaterdag meedoen met de Santarun by Night, waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan De Voedselbank. Naast de 60 kramen die allemaal producten aanbieden in de categorie Kerst, winter of cadeau kunnen bezoekers dit jaar heerlijk eten bij één van de twaalf foodtrucks. Zo zijn er bijvoorbeeld crêpes, poffertjes, brattwursten en traditionele Amerikaanse recepten zoals o.a.: Pulled Pork en Spareribs.

Kinderactiviteiten en optredens
Hoofdsponsor Kinderparadijs Jansen en Jansen zorgt er ook dit jaar weer voor dat er van alles te beleven valt voor kinderen. Zo is er een prachtige oude draaimolen (opbrengsten gaan naar KiKa) en kunnen kinderen in de tent van de sponsor worden geschminkt en kerststerren knutselen. Op het podium (gelegen op het familieplein) treden dit jaar diverse Kerstkoren en muzikanten op. Zo zijn er optredens van bijvoorbeeld Het Hartkoor, De Queenbees, Starlght Boulevard, De Koorcompany, Popkoor Elan en de Bazuin.

Op de fiets
Kerstmarkt Leidsche Rijn is zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.kerstmarktleidscherijn.nl. Gezien de beperkte parkeer mogelijkheden, roept de organisatie iedereen op om lopend, of op de fiets te komen.

Overige kerstactiviteiten in de regio
In de regio is met kerst veel te doen. Zie onze agenda voor alle overige (kerst)activiteiten.

Gratis uitagenda nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten abonneer je dan op onze gloednieuwe nieuwsbrief. De eerste editie zal aanstaande woensdag verstuurd worden. Meld je hieronder aan.

[wysija_form id=”1″]

1 reactie op “Kerstmarkt Leidsche Rijn pakt uit!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.