Kerstwandeling met optredens op Hoge Weide

Woensdag 21 december wordt Hoge Weide omgetoverd tot een kerstachtig sprookje, waarin licht, wandelen, muziek, theater en het kerstverhaal met elkaar worden gecombineerd.

Heel Hoge Weide komt die avond tot leven en zal in kerstverlichting gehuld zijn. Een wandelroute leidt bezoekers langs optredens die gebaseerd zijn op het kerstverhaal en uitgevoerd worden door zowel kinderen als volwassenen. Deze optredens vinden plaats bij mensen thuis, in de tuinen, in de schuren en op straat. Samen brengen ze licht, warmte, liederen, het kerstverhaal, dans en muziek in Hoge weide, zodat je hier het ultieme kerstgevoel kan ervaren.


Advertentie:

Het evenement wordt gepresenteerd door vijf organisaties: Basisschool Op De Groene Alm, PKN gemeente de Hoef, BSO In de wolken, Stichting Boerderij de Hoef en de Hoeftuin. Tussen 17:00 en 18:30 uur kan je beginnen aan de wandeling. De route start achter basisschool Op De Groene Alm (Derde Oosterparklaan 71). Op de brug kan je de route en beschrijvingen ophalen. Het eindpunt is Boerderij de Hoef, waar je terecht kan voor een heerlijk bak koffie of chocolademelk en waar kinderen kunnen knutselen. Ook Jozef en Maria zullen hier aanwezig zijn.

6 reacties op “Kerstwandeling met optredens op Hoge Weide”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.