Speelplek Sesamhof ondergaat transformatie

De gemeente start deze maand met het aanpassen van een aantal elementen op de speelplek op de Sesamhof in Parkwijk.

De Bewoners van de Sesamhof hebben ingestemd met de veranderingen die door de gemeente op kaart waren gezet. Dit betekent dat de gemeente deze maand aan de slag kan met het verplaatsen en het toevoegen van enkele speeltoestellen en het creƫren van meer groen op de speelplek.

Wat wordt er aangepast?

Er gaan een aantal dingen veranderen aan de speeltoestellen, het groen en het verkeer op en bij de speelplek. De schommel, duikelrek en hinkelbaan zullen worden verplaatst en een klimrek en crosstrainer zullen aan de plek worden toegevoegd. Daarbij zullen er extra vaste planten komen, waaronder hortensia’s, en worden er nieuwe planten in de plantenbakken geplaatst. Een aantal bewoners heeft aangegeven deze nieuwe planten te willen gaan onderhouden. Verder zal er een pad voor fietsers en voetgangers komen. Auto’s kunnen vanaf dan niet meer over de speelplek rijden, maar de auto’s kunnen nog wel bij de woningen komen.

1 gedachte over “Speelplek Sesamhof ondergaat transformatie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven