Clown Zappie komt naar Harmelen

In de kerstvakantie komen Clown Zappie en zeemeermin Hannah met een unieke voorstelling naar het zwembad H2O in Harmelen.

De voorstelling gaat over Clown Zappie en zijn zoektocht naar zeemeermin Hannah. Deze opvoering is voor kinderen van alle leeftijden. Uniek aan de voorstelling is dat deze wordt voortgezet in het zwembad. Kinderen kunnen dus zwemmen en tegelijkertijd Clown Zappie helpen zoeken naar zeemeermin Hannah.

Kaartjesclown-zappie
De voorstelling is woensdag 28 december en start om 12:00 uur. Kaartjes kosten €3,50 en in de voorverkoop slechts €3,-. Dit is inclusief de voorstelling en het zwemmen met Clown Zappie en Hannah de zeemeermin. Een kaartje inclusief limonade en een pannenkoek met stroop of suiker kost €5,-. De kaartjes zijn tot en met vrijdag 23 december bij de receptie van de H2O (De Uithof 1, Harmelen) en van het Batensteinbad (Van Helvoortlaan 40, Woerden) verkrijgbaar.

Kinderfeestje
Het is ook mogelijk om tijdens de voorstelling van Clown Zappie een kinderfeestje te vieren, waarna de kinderen pannenkoeken kunnen gaan eten. Hiervoor moet je bellen naar 0348 441805 of mailen naar [email protected].

2 gedachten over “Clown Zappie komt naar Harmelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].