Win vrijkaartjes voor het nieuwjaarsconcert van Muziek in de Meern

Flamenco, Spanje en liefde zijn de hoofdingrediënten van het nieuwjaarsconcert van Muziek in de Meern. Op het programma staat de originele versie van ‘El Amor Brujo’ (de behekste liefde) van Manuel de Falla. Een liefdesaffaire tussen het mooie zigeunermeisje Candelas en haar minnaar Candelas is stuk gelopen en niets kan haar tegenhouden hem weer terug te veroveren. Samen met de ‘koningin van de flamenco’ Erminia Fernández- Córdoba en dansers spelen de musici van Muziek in de Meern deze spannende muziek, vol bedrog, verraad, manipulatie én liefde.

nieuwjaarsconcert-van-muziek-in-de-meern

Vooraf wordt u welkom geheten met Spaanse zang door Coro Zzoniquete en na afloop van de voorstelling kunt u in de foyer deelnemen aan een flamencoworkshop onder leiding van twee dansers uit de voorstelling: Antje Herber en Mascha Meijman.

Algemene informatie
Locatie: Podium Hoge Woerd
Datum: 8 januari 2017 15.00 uur
Zang: Erminia Fernández- Córdoba
Orkest: Kamerorkest ‘Concerto Limes’ o.l.v. Herman Mussche
Cello: Arturo Muruzábal
Dans: Antje Herber en Mascha Meijman
Met dank aan: Grupo Masflamenco en Coro Zzoniquete

Vrijkaartjes winnen!
Via onze nieuwsbrieven brengen wij exclusieve acties die niet altijd op de website of onze social media accounts te vinden zijn. Meld je voor a.s. woensdag aan op de gratis uitagenda nieuwsbrief en lees daarin hoe ook jij kans kan maken op een gratis kaartje!


Meld je nu aan!

Welke gratis nieuwsbrief wil jij ontvangen? De uitagenda, de nieuwsberichten of misschien wel allebei!

[wysija_form id=”1″]


Archief
Lees hieronder de eerder verstuurde nieuwsbrief. De allereerste uitagenda nieuwsbrief versturen we vanaf woensdag 21 december. Een voorbeeld daarvan hebben we hieronder erbij geplaatst.

[wysija_archive list_id=”6,4″]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.