Wijkactieprogramma’s 2017 zijn bekend

De gemeente vraagt elke vier jaar aan bewoners en aan de wijkraad wat belangrijke onderwerpen zijn in hun wijk. Deze onderwerpen worden gebruikt voor de wijkambities: de wensen en doelen voor de wijk.

De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat een wijk belangrijk vindt. De belangrijkste onderwerpen, de wijkambities, worden uitgewerkt. Een voorbeeld van een wijkambitie is de wens om de wijk groener te maken.


Advertentie:

Elk jaar werkt de gemeente de wijkambities uit in een wijkactieprogramma. Hierin staat wat er het komende jaar door de gemeente en wat door de bewoners zelf wordt gedaan om de wijkambities te realiseren. Ben jij benieuw naar het wijkactieprogramma van jouw wijk? Kijk dan hier (pdf, 847 kB) voor het wijkactieprogramma van Leidsche Rijn en hier (pdf, 542 kB) voor het wijkactieprogramma van Vleuten-De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.