Hoge Weide vanavond omgetoverd in kerstsfeer

21 december 2016 14:56  Redactie  2 reacties

Hoge Weide in Leidsche Rijn wordt op woensdag 21 december omgetoverd in kerstsfeer. Een wandelroute gaat naar verschillende locaties waar het publiek wordt getrakteerd op scènes uit het kerstverhaal, dans, Christmas carols, sfeervolle videobeelden en meer.

De route start tussen 17.00 en 18.45 uur aan de achterzijde van basisschool Op de Groene Alm, Derde Oosterparklaan 71. Vertrek is elk moment mogelijk. Het eindpunt is Boerderij de Hoef, waar Maria en Jozef te bewonderen zijn in de hooiberg en waar je in de warme stal kunt genieten van koffie, chocomel en lekker en waar de kinderen kunnen knutselen. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage na afloop is welkom.

licht_op_hoge_weide

Vijf organisaties uit Hoge Weide organiseren Licht op Hoge Weide: katholieke basisschool Op De Groene Alm, Protestantse Gemeente Leidsche Rijn, BSO In de Wolken, de Hoeftuin en Stichting Boerderij De Hoef.


Advertenties:

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website