Blog: Wordt weer een totaal mens!

Het einde van het jaar nadert. Voor velen een tijd van reflectie. Bent u in balans, lichamelijk en geestelijk? Of zou u wel wat meer in evenwicht willen zijn? Denkt u dan eens aan een healingbehandeling. Healing bevordert uw welzijn.

Wat is healing?
Healing wordt al eeuwenlang toegepast en betekent helen, heel worden. Het doel van een healing is om iemand weer volledig in balans te brengen. Om zo opnieuw een totaal mens te worden, in evenwicht met uzelf, uw sociale omgeving en de kosmos. Bij healing wordt uw welzijn bevorderd via de bewerking van het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft.

Mediumpraktijk Phoenix
Yvonne van Bezu, eigenaresse van schoonheidssalon Phoenix, is tevens healer en medium en heeft ook een mediumpraktijk. Vandaar dat ze haar praktijk Centrum Phoenix heeft genoemd; u kunt bij haar terecht voor een verbetering van lichaam én geest.

Spiritualiteit is al van jongs af aan een rode draad in haar leven. “Ik zag en voelde als kind al van alles”, vertelt ze. “Sinds ik in contact ben gekomen met reiki, behandel ik mensen volop met reiki healing. Vervolgens heb ik me verder geschoold in trance healing via het spiritueel opleidingsinstituut in Engeland. Daar school ik mij nog steeds elk jaar bij met collega’s over de hele wereld. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen via een healing of een reading.

Healing is een algemeen begrip. Er zijn dus verschillende healingmethoden en Mediumpraktijk Phoenix past verschillende toe. Degene die behandelt, de healer, bepaalt welke healingtechniek passend is bij u, afhankelijk van wat er tijdens het gesprek of tijdens de healing naar boven komt. De healer stemt hiervoor af op uw energie, om zo blokkades op te zoeken en waar mogelijk op te lossen. Net als bij andere behandelingen zijn er vaak meer behandelingen nodig om een klacht goed aan te pakken.

mediumpraktijk centrum Phoenix healing

Healingmethoden:

Reiki
De kracht van een reiki behandeling zit in de handoplegging door de healer op verschillende plaatsen op het lichaam. Deze plaatsen worden dan behandeld met energie. Zo zet de handoplegging het eigen regenererend vermogen van het lichaam aan, dat voor een balans in het lichaam zorgt. Yvonne ziet zichzelf daarbij als een doorgeefluik; “het lichaam bepaalt zelf hoeveel energie het op een bepaald punt nodig heeft.”

Trancehealing 

Bij een trance healing gaat de healer in een trans en heeft een nauw contact met de spirituele wereld. Yvonne legt daarbij haar hand in uw nek of op uw rug. Ze behandelt daarbij alle energielichamen, met name de laag waar de oorzaak zit van een lichamelijke of geestelijke klacht. De healing kan op één of meerdere niveaus plaatsvinden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Door het verruimde bewustzijn bepaalt de healer op welk niveau u healing nodig heeft. Door die persoonlijke toepassing kan iedereen er baat bij hebben. Trance healing kan onder andere worden toegepast bij pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie en het kan verlichting en/of genezing brengen.

Voetreflex
Bij healing via voetreflex wordt het lichaam via de reflexpunten op de voet gestimuleerd. Dit is een behandeling voor het hele lichaam en de geest.

Reading
Tijdens een reading vindt er ook healing plaats, doordat Yvonne met woorden iets kan aanraken wat bij u speelt. Ze maakt contact met uw energieveld en kijkt waar ze naartoe getrokken wordt.

Rahanni healing

Deze vorm van healing werkt op een hogere trilling en een dieper niveau (5e dimensie). Het wordt al in 24 andere landen toegepast. Yvonne is hiermee de eerste in Nederland.

Ontspannen het nieuwe jaar in

Ervaar de voordelen van een schoonheidssalon en een mediumpraktijk onder één dak met de GLG Top Behandeling van Centrum Phoenix.

De GLP Top Behandeling is een behandeling voor gezicht – lichaam en geest bestaande uit:

  • Juliette Armand behandeling van het gezicht
  • healing om lichaam en geest in balans te brengen
  • rug/nek- en schoudermassage met warme oliën

Tot en met 31 december 2016 biedt Phoenix deze behandeling aan voor € 110,00. Zie voor meer informatie de volgende link.

Phoenix wenst u heel fijne feestdagen en een ontspannen 2017! Wilt u in dit jaar of volgend jaar gebruik maken van een gratis intakegesprek? Bel naar 030 677 5626 of kijk voor meer informatie op: www.centrumphoenix.nl en www.mediumpraktijkphoenix.nl

Lees hier alle eerdere artikelen van Centrum Phoenix

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven (link).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.