Magische kerstspektakel op Kasteel de Haar

22 december 2016 16:24  Redactie  Reageer

Nog maar zes dagen tot het grootste spektakel van het jaar begint op Kasteel de Haar. Kinderen die het kasteel in de kerstvakantie bezoeken staat een bijzondere beleving te wachten. Onder leiding van een gids gaan de jonge kasteelbezoekers op een spannende ontdekkingsreis tijdens een rondleiding door de mooiste zalen van het kasteel. In deze zalen lopen wonderlijke figuren rond en zijn aanwijzingen verborgen om de geheime code van het kerstrecept te kunnen ontrafelen.

Deze kerstvakantie nodigen de baron en barones van Kasteel de Haar alle kinderen van 4 t/m 10 jaar uit voor een bijzondere kerstervaring op Kasteel de Haar. Er is echter een groot probleem: de kok is zijn recepten kwijt! Onder leiding van een gids gaan de kinderen op een spannende ontdekkingsreis tijdens een familierondleiding door de mooiste zalen van het kasteel. In deze zalen lopen wonderlijke figuren rond en zijn aanwijzingen verborgen om de geheime code van het kerstrecept te kunnen ontrafelen.

Welke bekende ‘kerst-krakers’ worden er gespeeld tijdens de muzikale mini Sing Along in de Balzaal? En hoeveel paspoppen zijn er nu nep en hoeveel zijn er echt? En hoe hoog is de kerstboom in de Main Hall (maar misschien nog belangrijker; welke kerstbal valt het meeste op…?). Kom in de kerstvakantie naar Kasteel de Haar en laat je betoveren door de magie van kerst op het grootste kasteel van Nederland. De kinderactiviteit ‘Kerst op De Haar’ is hét uitje van het jaar!

Een magische avond
Maak een bezoek aan het kasteel nog iets spannender door langs te komen tijdens een van de speciale lichtjesavonden. Je beleeft de kerstrondleiding dan in een sfeervol verlicht kasteel. Volg de lichtjes naar het kasteel en waan je in een spannend en magisch sprookje, waarbij het kasteel prachtig uitgelicht wordt in het donker. Raaadpleeg de online agenda op www.kasteeldehaar.nl voor alle data en beschikbare tijden en koop je tickets online!

Bezoekersinformatie
De kinderactiviteit ‘Kerst op De Haar’ wordt georganiseerd van 25 december 2016 t/m 8 januari 2017 (m.u.v. 31 december en 1 januari), ook op Eerste en Tweede Kerstdag! Meer informatie en online tickets via www.kasteeldehaar.nl. Voorkom teleurstelling en koop tijdig je tickets.

Prijzen
Volwassenen: € 16,00
Volwassenen lichtjesavond: € 17,50
Kinderen 4 – 12 jaar: € 12,50
Kinderen 4 – 12 jaar lichtjesavond: € 15,00
Kinderen < 4 jaar: gratis
Museumkaart: € 3,00 (toeslag)
Museumkaart lichtjesavond: € 5,00 (toeslag)

De activiteit ‘Kerst op De Haar’ loopt van 25 december 2016 t/m 8 januari 2017.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website