Landgoed Haarzuilens op Google Streetview

Landgoed Haarzuilens is sinds kort te bekijken op Google Streetview. Zo kan je ook thuis via de computer, smartphone of tablet het natuurgebied bekijken.

In totaal zijn er negentien natuurgebieden in beeld gebracht en vanaf heden op Google Streetview te bekijken. Google werkte hierbij samen met Natuurmonumenten, de organisatie die zich richt op de bescherming en versterking van de natuur in Nederland. Natuurmonumenten bezit 355 natuurgebieden, waar Landgoed Haarzuilens er een van is.

Met een loodzware camera op de rug
De meesten herkennen de Google Streetviewauto wel: een auto met een camera op het dak die door de straat rijdt en 360 graden foto’s maakt. Deze keer verliep het in beeld brengen van de omgeving echter anders: vrijwilligers liepen de afgelopen tijd met een ruim twintig kilo zware camera op de rug en brachten zo de bossen en paden in beeld.

streetview-haarzuilens-1
Natuur voor iedereen
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat mensen nu niet meer zelf eropuit gaan om de gebieden te bezoeken; Landgoed Haarzuilens heeft te veel moois te bieden om thuis te blijven zitten. Je kan er wandelen, fietsen, er worden veel activiteiten georganiseerd en kinderen kunnen zich de hele middag vermaken op Waterspeelpad ’t Natte Laand. Wel hebben mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn nu ook de mogelijkheid om te bekijken hoe het natuurgebied eruitzien en er, als het ware, doorheen te lopen.

streetview-haarzuilens-3

Meer informatie over het natuurgebied, over wat er te doen is, welke activiteiten er worden georganiseerd en verschillende wandel- en fietsroutes kan je hier vinden.

1 gedachte over “Landgoed Haarzuilens op Google Streetview”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].