Electric Memories wint Grote Prijs van Leidsche Rijn

Vrijdag 23 december vond in Azotod de ontknoping van de Grote Prijs van Leidsche Rijn plaats. Met drie zinderende voorrondes achter de rug kwamen de zes finalisten het hoofdpodium op om de winst te veroveren. De jury verkoos Electric Memories tot winnaar. Walking on the Eggs ging er met de publieksprijs vandoor.

Alle bands hadden hun optredens goed voorbereid en hadden duidelijk aandacht besteedt aan hun show. De frontman van winnaar Electric Memories sprong al rockend over het podium en wist met zijn zwierende haar menig fan te overtuigen. Terwijl publiekswinnaar Walking on the Eggs gitaarsolo’s verzorgde waar zelfs Van Halen verlegen van zou worden.


Advertentie:

Foto: Lisanne Lentink

De eerste hoofdprijs voor Electric Memories is al in ontvangst genomen, dinsdag 27 december hebben ze hun fotoshoot gehad door Frouke van Foto-N-Zo.

Daarnaast krijgen de winnaars gratis opnametijd bij studio Moskou, gratis oefentijd bij DB’s en bandcoaching door The Bakery en het UCK.

De winnaars gingen echter niet alleen met de prijzen naar huis. De Herman Brood Academie heeft namelijk live opnames verzorgd tijdens de finale waardoor elke finalist een professionele opname van een nummer mee naar huis krijgt.

Volgend jaar volgt er een nieuwe editie Grote Prijs van Leidsche Rijn. De Grote Prijs van Leidsche Rijn is een bandwedstrijd voor jong muzikaal talent in de wijken Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en is een initiatief van KLUB19 in samenwerking met: Cultuur19, Azotod, De Vrijstaat en DOENJA dienstverlening. Speciale dank gaat uit naar: theater Vleuterweide, het Amadeus Lyceum en het Leidsche Rijn College.
De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht.

1 reactie op “Electric Memories wint Grote Prijs van Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.