WandelgroepLOOP loopt 35 verjaardagboxen bij elkaar met sponsorwandeling

Op 5 november 2016 vierde wandelgroepLOOP samen met haar wandelaars haar 5e verjaardag door een sponsorwandeling voor Stichting Jarige Job te maken. Jarige Job maakt kinderen, die in armoede opgroeien, blij met een verjaardagbox van € 35,00. In deze verjaardagbox zit een verjaardagscadeautje voor de jarige job , iets lekkers om te trakteren op school en slingers om het huis te versieren. De opbrengst van de sponsorloop is uiteindelijk € 1070,00 geworden. Met dit mooie eindbedrag maakte de Stichting Jarige Job weer 35 kinderen blij met een verjaardagsbox want Ieder kind verdient namelijk een verjaardag !!

Na de kerstvakantie gaat wandelgroepLOOP op 7 januari 2017 weer van start met een mooie wandeling in Almere, de Lepelaarswandeling. Vanaf 9 januari 2017 lopen we weer met 7 groepen rond in Maarssen, Vleuten, Nieuwegein en Hoograven-Utrecht. Deze wandelingen zijn 6-8 km lang .
Elke woensdagavond is er nu ook een avondwandeling; we vertrekken dan om 19.00 uur vanaf Buurtcentrum De Schakel in Vleuten. Juist de woensdagavondgroep vindt het héél leuk als U zich aanmeldt voor deze groep, want zij zoeken per direct nieuwe meeLOPERS !!
Op de zaterdagen lopen we ergens op locatie langere wandelingen van 10-15 kilometer.
Na afloop van alle wandelingen drinken we, als dat mogelijk is, met de liefhebbers koffie en thee.


Advertentie:

De eerste keer meelopen + de eerste keer koffie is gratis , dus kom gewoon een keer meelopen met onze gezellige wandelgroepLOOP. Heb je zin om mee te gaan op 7 januari 2017 naar de Lepelaarwandeling in Almere of wil je een keer aansluiten doordeweeks of wil je informatie over wandelgroepLOOP, stuur dan een mail naar smitejj@dds.nl of bel 06-22767450.
U bent van harte welkom om aan te sluiten bij wandelgroepLOOP. U bent echter wel gewaarschuwd: Meewandelen met wandelgroepLOOP werkt verslavend !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.